Kattotyöt Heinolan seudulla

Kattojen puhdistus ja maalaus

Teemme tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen puhdistuksia ja maalauksia. Ennen maalausta puhdistamme katon huolellisesti ja poistamme katolta kaiken lian ja sammaleet. Katon puhdistukseen ja maalaukseen käytämme nykyaikaisia, laadukkaita materiaaleja. Hyvin tehdyllä kattohuollolla katolle saadaan lisää elinikää eikä kallista kattoremonttia välttämättä tarvita. Kunnostettu katto on kuin uusi ja parantaa koko rakennuksen ulkonäköä.

Pyydä tarjous

Kattoremontit ammattitaidolla

Korjaamme tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja muut vesikatot. Toteutamme kaiken kokoiset kattoremontit taloyhtiöille, omakotitaloihin ja mökeille. Poistamme tarvittaessa vanhan kattomateriaalin ja asennamme uuden. Ammattilaisiltamme onnistuvat myös perinteiset kattopeltisepän työt. Ennen kattoremontin aloittamista saat meiltä arvion katon kunnosta ja kattoremontin kustannuksista. Korjauksista ja huolloista annamme aina kuvallisen raportin.

Ota yhteyttä

Sadevesijärjestelmät 

Myymme ja asennamme laadukkaat puolipyöreät sadevesijärjestelmät. Meiltä saat rännit ja vesikourut kaikkine tarvikkeineen mittojen mukaan valmistettuna ja paikalleen asennettuna. Käytössämme on autolla kulkeva rännikone, jolla voimme tehdä saumatonta puolipyöreää vesikourua paikanpäällä. 

Tee se itse -miehille voimme toimittaa valmiit rännit tontille itse asennettavaksi. 

Ota yhteyttä

Muut kattotyöt

Teemme monenlaisia kattotöitä ympäri vuoden. Talvisin voit tilata meiltä lumenpudotuksen. Teemme myös kattojen ja sadevesikourujen kausipuhdistuksia. Taloyhtiöille tarjoamme vuosisopimuksia. Kaikissa kattotöissä huolehdimme aina turvallisuudesta.

Kattoremonttien yhteydessä asennamme säädösten mukaiset kattoturvatuotteet.

Teemme kattojen kuntotarkastuksia asiantuntevasti ja annamme suosituksemme korjaustoimenpiteistä.

Kysy lisää

Teemme kattotöitä Heinolan seudulla ja muualla Päijät-Hämeen alueella. Korjaamme ja huollamme kaikista kattomateriaaleista valmistetut vesikatot. Annamme työllemme kahden vuoden laatutakuun. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, kiinteistönhuoltoyhtiöt ja yksityiset kodin omistajat. Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kattoremontista kotitalousvähennystä.